Sarıgöl Şehit Onbaşı Soner Ateşsaçan İlkokulu
Taşkıran Köyü Sarıgöl Mahallesi 08890 Yusufeli Artvin

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi,milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Teknolojiyi iyi kullanan, Sürekli öğrenme ve öğrendiklerini paylaşan öğretmen ve öğrenci merkezli, Etkili ve pozitif iletişimi olan, Demokratik yeniliklere açık, Sürekli gelişmeyi hedefleyen, Eşdeğer kuruluşların arasında seçkin bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :normal-taşımalı

normal-taşımalı

08.30-15.30

kalorifer

Servis Bilgisi

İLÇEYE ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR. İLÇEYE ULAŞIM SABAH KÖY SERVİSLERİYLE YAPILMAKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

SARIGÖL BUCAĞI/TAŞKIRAN KÖYÜ/YUSUFELİ/ARTVİN Kurum Kodu: 375902 - Hizmet Puanı: 22 - Yerleşim Yeri: MAHALLE Hizmet Bölgesi: 2 - Hizmet Alanı: 6 - Zorunlu Çalışma Süresi: 4